An-Dorran kuski vaihtuu Suur-Hollolaan – ”Vaihtaahan ihmiset puolisoaankin”
Jukka Torvinen on ollut An-Dorran vakio-ohjastaja, mutta kotiradan suurkilpailuun Reino Palomäki valitsi tammansa ohjiin Jarmo Saarelan.Kuva: Anu Leppänen.

An-Dorran kuski vaihtuu Suur-Hollolaan – ”Vaihtaahan ihmiset puolisoaankin”

Jukka Torvista ei nähdä An-Dorran rattailla ainakaan Suur-Hollolan välierissä.

Neljävuotias superlupaus An-Dorra lähtee Suur-Hollola-ajon välieräänsä radalta 10. Vastaansa se saa muun muassa Run For Royaltyn ja Stonecapes Queilan. An-Dorran ohjaksiin hyppää nyt ensimmäistä kertaa hämeenkoskelaisohjastaja Jarmo Saarela. Aiemmin hevosen vakiokuskina on ollut Jukka Torvinen.

”Eihän siinä sen kummempaa, vaihtaahan ihmiset puolisoaankin, minä vaihdoin hevoselle kuskin”, kommentoi An-Dorran valmentaja Reino Palomäki.

Saarela on valmentaja Palomäen tuttuja vuosien takaa ja on ohjastanut Palomäen hevosia aiemminkin. Muun muassa An-Dorran ikätoveri, tapaturmaisesti menehtynyt ikäluokkaori An-Aiolos, oli Saarelan vakioajokki.

”Tykkään, että Jamppa on sellainen vanhanaikainen ihminen ja tomera mies, olen tuntenut hänet vuosikymmeniä. Ja hän ajoi An-Aioloksella niin hyvin, että ajattelin hänen olevan paras kuski ajamaan tätäkin. Ja kun ei hän ole niin äveriäskään, niin pääsee hankkimaan tällä sitten sitä omaisuutta”, Palomäki veistelee.

Lisää Hevosurheilua? Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi